U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Laat ik mij even voorstellen:

 

Mijn naam is Tiny Fraiquin en ik ben stapelgek op honden en katten. Op dit moment heb ik Chinese naakthond) en 4 katten (3 sphynxen en 1 Europese korthaar). Nadat ik diverse cursussen had gevolgd als gezondheid, alternatieve geneeskunde, opvoeding en verzorging en mijn diploma’s hiervoor had behaald, opende ik op 30 Juni 2004 mijn eigen trimsalon. In eerste instantie trimde ik allleen hondjes. Ik doe dit nog steeds met veel passie.  Doordat ik ook een grote liefde voor katten heb, ben ik diverse cursussen en workshops  gaan volgen, betreffende in het trimmen van katten en sinds een tijdje kun je nu dus ook bij mij terecht voor het  : Niet invasief kattentrimmen  (verantwoordt trimmen van je kat.) Ik heb inmiddels het diploma “katvriendelijk niet invasief trimmen “ behaald ben breidt mijn kennis nog steeds verder uit met het blijven volgen van diverse cursussen en workshops.

Door mijn opgedane kennis komen de honden en katten van mijn klanten met veel plezier naar mijn trimsalon…..

 

Essentiele olies 

Ik werk in de Salon met essentieel olies......de Stress  Away  en Peace and  Calming  heb ik afwisselend in mijn Diffuser  dit werkt perfect bij bij katten en honden  deze hebben er veel baat bij tijdens hun behandeling .  

Indien gewenst kan ik de olie ook tijdens de wasbeurt aan de behoefte van de huid en of vacht aanpassen . . 

Deze olies zijn 100% natuurlijk en worden gekweekt zonder chemische bestrijdingsmiddelen . 

 

Ook kan ik bij  uw hond of kat een Raindrop Techniek toepassen 

 

De Raindrop Techniek brengt kalmerende energie gevende en verzachtende essentiële oliën samen. Deze oliën complementeren en versterken elkaar en kunnen daarnaast andere therapieën helpen boosten. De toepassingen zijn eindeloos! De Raindrop techniek is het resultaat van de laatste onderzoeken naar essentiële oliën.

De vele voordelen van de Raindrop Techniek zijn o.a.:
1 Kan stress en angst reduceren
2 Ontspant de spieren
3 Helpt spierpijn en ongemakken te verzachten na inspanning
4 Bevordert circulatie
5 Bevordert en ondersteunt het immuunsysteem
6 Voor emotioneel welzijn en loslaten van spanningen
7 Helpt het lichaam te ontgiften
8 Helpt bij de natuurlijke reactie op irritatie en verwondingen
9 Helpt de energie centra van het lichaam uit te balanceren en uit te lijnen
10 Helpt aarden
11 Ondersteunend voor alle lichaamsystemen
12 Heerlijke spa behandeling voor je paard.

Ben je op zoek naar natuurlijke oplossingen en remedies voor je hond die je zelf kunt geven en toepassen? Dan is dit een prachtige makkelijk aan te leren techniek.

Essentiele oliën werken prachtig en regelmatig gebruik zorgt voor het versterken van het immuunsysteem/ zelf herstellend vermogen van het lichaam en zo voor een gezondere hond.

 

                                   

 

 

 

 

 

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?